چای سبز:
چای سبز حداقل 4 هزار سال است که در چین به عنوان یک گیاه دارویی شناخته شده است.
خواص :
کاهش وزن، از ایجاد پلاکت و پوسیدگی دندان جلوگیری می کند، حفاظت از قلب، دارای ویتامین A, c، کاهش کلسترول خون، کاهش تری گلیسیرید،کاهش فشار خون، جلوگیری از دیابت، پیشگیری از بیماری های ایمنی و .....
طرز تهیه:
برای هر نفر یک قاشق مرباخوری در یک لیوان آب جوش ریخته و درب آن را به مدت 7 الی 8 دقیقه بگذارید و بعد میل کنید.نیاز به حرارت ندارد.برای معطر کردن آن می توان از هل ، لیمو د یا دارچین استفاده کرد.